Blue Ocean Search / Vacatures

Startende schadebehandelaars bij de grootste schademanager van Europa


Functieomschrijving
Ambieer jij een opleiding tot schadebehandlaar en heb jij HBO-niveau? Ben je daarnaast doortastend en servicegericht? Dan biedt onze klant je een uitdagende kans om in de praktijk het vak te leren.

Profiel

Onze klant Van Ameijde biedt starters nu de mogelijkheid om in de praktijk een vak te leren. Als schadebehandelaar dien je deskundig te zijn op het gebied van schadebehandeling en verhaalsrecht. Je hebt (juridische) kennis en bent communicatief vaardig zodat je schades van begin tot eind kunt begeleiden. Met alle betrokken partijen.  

Van Ameyde is in een halve eeuw uitgegroeid tot marktleider in de branche. Ruim 700 collega's van Van Ameyde houden zich binnen Europa bezig met het regelen van schades en het helpen van mensen. Van Ameyde is niet zomaar de grootste in de Europese markt. Van Ameyde groeit door. Centraal staat daarbij de service naar de klant.

Om in aanmerking te komen voor deze vacature dien je te beschikken over een MBO+ tot HBO-niveau. Je herkent je in de eigenschappen accuraat, communicatief vaardig, initiatiefrijk, hulpvaardig en servicegericht.

Onze klant, Van Ameyde, biedt je direct vanaf dag 1 een goed salaris en overige bijpassende voorwaarden. Daarnaast krijg je een kans om onderdeel te worden van de grootste schademanager van Europa. Natuurlijk zijn er voldoende opleidingsmogelijkheden en is er aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.  

Maakt het vorenstaande je enthousiast? Stuur dan je cv met een korte motivatie naar laagewaard@blueoceansearch.nl

Solliciteer op deze vacature of ga terug naar het overzicht