Blue Ocean Search / Vacatures

Schadecorrespondent Automotive


Functieomschrijving
Het regelen zit in je bloed! Twee tot vijf jaar ervaring als schadecorrespondent Automotive, de wens om je verder te ontwikkelen en een nieuwe uitdaging vormen de basis voor een succes.

Profiel

Van Ameyde Nederland is een onafhankelijk schaderegelingbedrijf dat onderdeel uitmaakt van de internationaal opererende Van Ameyde Groep. De drie pijlers waarop de dienstverlening steunt, zijn internationale schaderegeling, letselschaderegeling en claims management. Dankzij haar klantgerichtheid is zij een van de meest toonaangevende schaderegelaars in Europa. Zij slaat graag nieuwe wegen in, om voor onze klanten op maat gemaakte diensten te ontwikkelen.

Op de afdeling Claims wordt gewerkt voor Nederlandse opdrachtgevers. Het gaat voornamelijk om schades in Nederland voor gevallen welke kunnen variëren van éénvoudige enkelzijdige schades tot de wat zwaardere discussiezaken.

De functie
Vanzelfsprekend hou je je bezig met het behandelen van autoschades, op het gebied van aansprakelijkheid en casco. Om toegevoegde waarde richting de klant te hebben zul je op de hoogte moeten zijn en blijven van de geldende interne en externe richtlijnen, wetten, jurisprudentie en met de opdrachtgever overeengekomen werkafspraken en/of service level agreements. Ontwikkeling en actuele kennis zijn belangrijke componenten voor een schadecorrespondent bij Van Ameyde Nederland.

Het profiel
MBO+ of HBO werk- en denkniveau 2 tot 5 jaar ervaring als schadebehandelaar automotive Goede kennis van Nederlands verkeersrecht Praktisch, gedreven en initiatiefrijk.

Solliciteer op deze vacature of ga terug naar het overzicht