Blue Ocean Search / Vacatures

Juridisch adviseur met passie voor perfectie


Functieomschrijving
Voor een ambitieus en dynamisch adviesbureau is Blue Ocean Search op zoek naar nieuwe collega's. Kernwaarden van de organisatie zijn binding, ontwikkeling en persoonlijkheid.

Profiel

            

Heb jij passie voor perfectie? Dan ben je van harte welkom in de adviesclub van VIA-Adviseurs. Samen met ca. 35 adviseurs ondersteunen zij overheidsorganisaties naar zelfstandigheid. Voor de uitbreiding van het bureau zoekt Blue Ocean Search 

juridisch adviseurs

Passie voor de overheid

VIA-adviseurs is een adviesbureau dat met name overheden ondersteunt. Zij doet dit door middel van onderzoek, advisering, aanbieden van kennis en tijdelijke ondersteuning. Als juridisch adviseur ben jij voornamelijk op basis van detachering werkzaam bij opdrachtgevers binen verschillende regio's. Daarbij richten zij zich op de volgende vakgebieden: ruimtelijk bestuursrecht, milieurecht, APV en bijzondere wetgeving, openbare orde en veiligheid en algemeen bestuursrecht. Het takenpakket is zeer divers. Van het voorbereiden en uitvoeren van juridische en beleidsmatige werkzaamheden tot het afhandelen van bezwaarschriften.

Groei en ontwikkeling

Daarnaast wordt van ervaren adviseurs verwacht, dat zij in staat zijn om te adviseren omtrent werkprocessen en een bijdrage leveren in het ontwikkelen van nieuwe producten. Tenslotte bestaat de mogelijkheid dat u werkzaamheden verricht voor de algemene adviespraktijk op terreinen als juridische kwaliteitszorg, handhavingsbeleid, bouwbeleidsplannen, omgevingsvergunning etc.

Voor de functie van juridisch adviseur wordt een opleiding gevraagd op minimaal HBO-niveau en ten minste 1 jaar relevante werkervaring bij de overheid of als adviseur/advocaat.

Interne passie

VIA Adviseurs hanteert uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals een marktconform salaris, goede ontwikkelingsmogelijkheden (opleidingen, cursussen en trainingen) en een auto van de zaak. Verder bieden zij een prettige en informele werksfeer waarbij aandacht is voor de balans werk-privé. Een werkweek van 24 uur per week is mogelijk.  

Solliciteer op deze vacature of ga terug naar het overzicht