Blue Ocean Search / Vacatures

Ervaren Dossierbeheerders Materieel (Belgie)


Functieomschrijving
Voor onze ambitieuze Belgische klant zijn wij per direct op zoek naar mensen met ervaring in Schade-afhandeling die een volgende stap willen maken!

Profiel

Blue Ocean Search is zeer ervaren op het gebied van Werving- en Selectie van gekwalificeerd personeel voor de Nederlandse en Belgische arbeidsmarkt. Als gevolg van het succes is onze opdrachtgever in Antwerpen op zoek naar nieuwe medewerkers die schadedossiers zullen afhandelen.

Om deze vacature succesvol in te vullen is het noodzakelijk dat u in staat bent dossiers van A-tot-Z af te handelen. Dit houdt onder andere in het toepassen van de RDR conventie, het hebben van contacten met de tegenpartij, de expert, de advokaat en herstellers. 

Wij vragen minimaal 1 à 2 jaar ervaring met deze materie (schadegevallen auto's). Daarnaast herkent u zich in de volgende persoonlijkheidskenmerken: sociaal vaardig, pro-actief en flexibel.

Onze opdrachtgever biedt u een vast contract bij de grootste Schademanager van Europa. Uitstekende arbeidsvoorwaarden en wanneer u voor onze opdrachtgever op verschillende locaties werkzaam dient te zijn behoort een lease-auto tot de mogelijkheden.  

Heeft u interesse in deze vacature dan ontvangen wij graag uw cv met een korte motivatie. Deze reactie kunt u sturen naar laagewaard@blueoceanseach.nl. Uw sollicitatie zal discreet worden behandeld. 

Solliciteer op deze vacature of ga terug naar het overzicht